top of page
  • Foto van schrijverVBS Langemark

Proeven verplaatst naar januari

Ook onze school wordt - net als veel scholen in Vlaanderen - hard getroffen door het coronavirus. Verschillende kinderen zitten voor lange periodes in quarantaine of klasgroepen moeten preventief thuisblijven. Ondanks dat er momenteel in al onze klassen afstandsonderwijs wordt gegeven, missen deze kinderen toch nog een aantal lessen.


Omdat we als school maximaal willen inzetten op het bijwerken van de kinderen die in quarantaine verbleven en alle kinderen een eerlijke evaluatie willen geven na het eerste semester, hebben we met ons schoolteam beslist om de proeven te verplaatsen naar eind januari. Hiermee bouwen we meer tijd in om de leerstof te herhalen en te verankeren bij iedereen.


Concreet zullen de proeven voor het tweede tot en met zesde leerjaar doorgaan tussen woensdag 26 januari en donderdag 3 februari. Het eerste leerjaar heeft op dat moment geen proeven. De oudercontacten zullen doorgaan op maandag 7 en dinsdag 8 februari. Deze zullen naar alle waarschijnlijkheid opnieuw digitaal moeten doorgaan.


Hieronder vind je onze bijgestuurde kalender terug. Contacteer directeur Hobie bij eventuele vragen.


Kalender 2021-2022 (versie 26 november 2021)
.pdf
Download PDF • 1.36MB

Comments


bottom of page